06 250 34 559 Sportlaan 2D, 4695 BA Sint-Maartensdijk

Over Haestinge

haestinge nu en het verleden

 

kunstwerkHaestinge is gelegen in het Zeeuwse dorpje Sint-Maartensdijk en biedt u ruimte om in alle rust te vergaderen, een cursus te volgen of uw bedrijf te presenteren. Maar Haestinge omvat meer. Naast een exclusieve vergaderlocatie is Haestinge vooral ook een dorpscentrum en dus voor iedereen toegankelijk. Liefhebbers kunnen er sporten of gewoon lekker een kop koffie drinken en een stuk taart eten na een stevige wandeling in het nabijgelegen natuurgebied.

Haestinge biedt zowel voor grote als kleine gezelschappen rust, privacy, ruimte en comfort. De beschikbare faciliteiten zijn daar op afgestemd. Zo is Haestinge uitgerust met een professionele muziekzaal voorzien van alle gemakken.

haestingegebouwWij verzorgen tevens uw culinaire wensen op maat en passend bij uw evenement. Daarbij werken we samen met verschillende koks, die invulling geven aan uw specifieke wensen, van een eenvoudige lunch tot een diner met allure. Een gezellige bar, in de centrale foyer doet alle zalen tezamen smelten en biedt mogelijkheid om na het vergaderen, sporten, theater, verenigingsleven of muzikaal vermaak nog wat na te drinken.

kunstwerkkleinHaestinge is uitgerust met een professionele geluidsvoorziening (waaronder ringleiding), internet, telefoon, een invalidentoilet en ruime parkeerplaatsen. Uiteraard kunnen wij ook alle audiovisuele apparatuur en presentatiemiddelen voor u verzorgen.

haestingeingang

In Haestinge zijn tevens twee kunstwerken van cultuurhistorische waarde te bewonderen. Deze zijn afkomstig uit de voormalige technische school van Sint Maartensdijk. Het gaat om de gerestaureerde muurschildering van Peter Alma en de  glasappliquéramen van Lex Horn.

Voor meer informatie neem gerust contact op met uw gastheer en gastvrouw Hans en Annemieke Visser. Tot ziens in Haestinge!

 

× Stuur een app!